Gedroogde Amandel Paddenstoel POEDER

Artikel 1 van 15 Volgende
€ 9,10 (inclusief btw)

Agaricus Blazei - ‘amandelpaddenstoel’ in het Nederlands - is een paddenstoel die lijkt op een grillig gevormde champignon. De paddenstoel heeft een lange, witte steel en een hoed met bruine kleurnuances. Zoals de naam al doet vermoeden ruikt en smaakt deze paddenstoelensoort naar amandelen. Het zoete, romige en vooral bijzondere smaakprofiel maakt de amandelpaddenstoel zeer geliefd bij chef-koks.

Minstens zo indrukwekkend als de smaak, is de voedingswaarde van de Agaricus Blazei. De paddenstoel barst van vitaminen, mineralen, vezels, aminozuren, betà-glucanen en wordt in verband gebracht met het bestrijden van tumoren en het activeren van het immuunsysteem.

MushroomsOnline maakt het mogelijk om te profiteren van álles dat de Agaricus Blazei in haar mars heeft. En het fijne is: je kunt de amandelpaddenstoel met een gerust hart in grote hoeveelheid in huis halen. Dankzij een zorgvuldig droogproces zijn onze amandelpaddenstoelen lang houdbaar en hoef je ze enkel te wellen voor gebruik.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Mushroomsonline.eu

Contact:
sales@mushroomsonline.eu
+31 (0)174-283870

© 2020 - 2023 Mushrooms online | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Beste bezoeker, deze webshop is voor consumenten. Komt u uit de horeca of bent u een andere grootverbruiker? Dan kunt u onze producten kopen via Verstrade.nl